Aurea Pontoons logo
 

O nama

Ploveći restoran, kafić ili dječja igraonica!

 

Mi vam prodajemo nepotopljivu konstrukciju na koju montirate sadržaj po vašem izboru ili možete nama prepustiti da sve odradimo za vas!

Ploveća nepotopljiva platforma na koju montirate sadržaj po vašem izboru! Restoran ili kafić na moru, rijeci ili jezeru! Ploveća plaža sa baldahinom za beskrajno uživanje!

Dječja igraonica tik uz obalu za veseli dječji osmijeh!

Uživajte u gurmanskoj tišini, 100 metara od obale na plovećem restoranu!

Sigurno za naše najmlađe, ploveća dječja igraonica! Atrakcija na moru, rijeci ili jezeru!

Od modula 2x6m možete napraviti i marinu za brodove, privatni vez za jahtu, bazen, šetnicu po moru, rijeci ili jezeru, mol, splav(restoran, kafić, apartman, …) Standardna dimenzija modula je 2x6m ali mogu biti i manjih dimenzija ovisno o tome kakvu platformu na kraju želite dobiti. Moduli se spajaju i po dužini i po širini.

Na osnovu vašeg nacrta za vas možemo napraviti sve što zamislite.

1 modul dimenzije 2x6m sastoji se od 2 plovka promjera 630mm i dužine 6m, metalne konstrukcije težine 300 kg koja je vruće cinčana, 6 pari izvoda za vezivanje sa metalnom konstrukcijom i 12 m2 decking podloge od Ariša.

Moduli mogu biti stajaći ili ploveći objekti. Ovisno o tome, na jednom kraju plovka se vari kljun radi manjeg otpora pri plovidbi.

U našoj ponudi imamo i 4 modela turističkih plovila tkz. katamarane, koji su spremni za plovidbu po moru, rijeci ili jezeru!